Lifecoach & Healing

Coaching

COACHING

Wat houdt het in?

scrabble blokjes met het woord de kern

IEDEREEN HEEFT WEL EEN BEHOEFTE AAN EEN GOED GESPREK

Een gesprek waar er naar je verhaal geluisterd wordt.
Waarin er respect en begrip is.
Waarin behandeling en begeleiding aangepast worden aan jouw denk en leefstijl.
Waarin de coach betrokken is bij jouw welzijn en ontwikkeling.

POSITIVE MIND

We leven allemaal in dezelfde wereld en iedereen heeft zijn eigen beeld, gedachten en gevoelens hierover. Zoals we deze dingen zien wordt beïnvloed door onze eigen ervaringen en gedachten en  ook zeker door alles wat er om ons heen gebeurt. Het nieuws, social media, maar ook dichterbij, je familie, je collega’s of je vrienden.

Dit beïnvloedt onze gedachten, ons gevoel en ons gedrag

In de coaching sessies maak ik gebruik van verschillende bewezen technieken en methodes door elkaar heen. Ik maak hierin geen duidelijk verschil tussen coaching en healing. Het gaat er om wat je op dat moment hebt nodig  hebt voor jouw groei en ontwikkeling.

Als coach werk ik op een persoonlijke en intuïtieve manier. Daardoor is iedere sessie maatwerk. Jij en jouw gevoelens staan centraal. Ik zet je aan het denken door te zeggen wat ik voel, zie en hoor, waardoor je de verandering in jezelf aan kunt gaan.  Mijn doel als coach is om jou op een empatische en soms confronterende manier bewust te maken van jouw gevoelens, jouw kern.

Van je hoofd naar je hart om weer helemaal in balans te komen.

POSITIVE VIBES

lotus
Gedachten→Gevoel→Gedrag→Gedachten→Gevoel→Gedrag

POSITIVE LIFE

Je kunt instappen waar je wilt. Als je 1 van de 3 verandert veranderen ze alle 3.

Als je iets anders gaat doen dan je gewend bent te doen maakt je brein nieuwe verbindingen aan. Als  je je gedachte verandert, verandert ook je gevoel en  je gedrag. Je leert iets nieuws. En alles wat nieuw is geeft energie. Onbewust wordt bewust en geeft verandering.

 

 

Met NLP leer je hoe je invloed kunt krijgen op onbewuste breinprocessen. Veel processen zijn onbewust. Door verschillende technieken en oefeningen kan ik deze onbewuste processen doorbreken, zodat je je er bewust van wordt en er aan kunt werken. Met als doel je simpelweg fantastisch voelen zonder reden! Of het nu gaat om trauma’s uit het verleden, emoties van het heden of angsten in de toekomst. Overal is een oplossing voor.   

 

 

Geertop de trap

LIFECOACH & HEALER

Geert 
Benckhuisen

  •  Je leert technieken die je nodig hebt om te leren grip te krijgen op je emoties. Met deze technieken ben je vervolgens zelf in staat om in je leven allerlei zaken in je leven op een andere manier te beleven. Het belangrijkste is dat je leert om op een andere manier naar je emoties te kijken en deze anders te leren voelen
  • Je besteedt aandacht aan het uitbouwen van je zelfvertrouwen.
  • Je leert gebruik maken van tijdslijnen om je toekomst te plannen en je doet specifiek oefeningen om je doelen voor de toekomst helder te krijgen.
  • Je leert om je blokkades op te heffen

 

NLP Master Practitioner erkend door The Society of Neuro Linguistic Programming. The Society of NLP is opgericht door een van de grondleggers van NLP en daarmee de meest betrouwbare internationale NLP instantie.

logo van het nlp teken

Ik voel dat er van alles in beweging is gezet.