Lifecoach & Healing

Coaching

NEURO LINGUÏSTISCH PROGRAMMEREN

Wat houdt het in?

scrabble blokjes met het woord de kern
logo van het nlp teken

IEDEREEN HEEFT WEL EEN BEHOEFTE AAN EEN GOED GESPREK

Een gesprek waar er naar je verhaal geluisterd wordt.
Waarin er respect en begrip is.
Waarin behandeling en begeleiding aangepast worden aan jouw denk en leefstijl.
Waarin de coach betrokken is bij jouw welzijn en ontwikkeling.

POSITIVE MIND

NLP NEURO  LINGUÏSTISCH PROGRAMMEREN

Het is niet eenvoudig om een korte omschrijving te geven van wat NLP precies is. NLP staat voor hoe wij de wereld om ons heen ervaren of waarnemen en deze op een andere manier kunnen ervaren en waarnemen.

Neuro verwijst naar de waarneming via onze 5 zintuigen: Voelen, Zien, Horen, Ruiken, Proeven en naar ons centrale zenuwstelsel dat in verbinding staat met onze hersenen.

Linguïstisch verwijst naar de taal, zowel verbaal- als non-verbaal, die we gebruiken om onze gedachten en werkelijkheid betekenis te geven.

Programmeren verwijst naar het ontdekken van onze denkpatronen en het vermogen deze te veranderen.

 

Ook al leven we allemaal in dezelfde wereld en nemen we dezelfde dingen waar, iedereen heeft een eigen beeld. Onze waarnemingen worden beïnvloed door onze eigen ervaringen en gedachten en vervolgens in gedrag. 

POSITIVE VIBES

lotus
Gedachten→Gevoel→Gedrag→Gedachten→Gevoel→Gedrag

POSITIVE LIFE

Je kunt instappen waar je wilt. Als je 1 van
de 3 verandert veranderen ze alle 3.

Als je iets anders gaat doen dan je gewend
bent te doen maakt je brein nieuwe verbindingen aan. Als  je je gedachte verandert, verandert ook je
gevoel en verandert ook je gedrag. Je leert iets nieuws. En alles wat nieuw is geeft energie. Onbewust wordt bewust en geeft verandering.

Met NLP leer je hoe je invloed kunt krijgen op onbewuste breinprocessen. Veel processen zijn onbewust. Door verschillende technieken en oefeningen kan ik deze onbewuste processen doorbreken, zodat je je er bewust van wordt en er aan kunt werken. Met als doel je simpelweg fantastisch voelen zonder reden! Of het nu gaat om trauma’s uit het verleden, emoties van het heden of angsten in de toekomst. Overal is een oplossing voor.   

 

Geertop de trap

LIFECOACH & HEALER

Geert 
Benckhuisen

  •  Je leert technieken die je nodig hebt om te leren grip te krijgen op je emoties. Met deze technieken ben je vervolgens zelf in staat om in je leven allerlei zaken in je leven op een andere manier te beleven. Het belangrijkste is dat je leert om op een andere manier naar je emoties te kijken en deze anders te leren voelen
  • Je besteedt aandacht aan het uitbouwen van je zelfvertrouwen.
  • Je leert gebruik maken van tijdslijnen om je toekomst te plannen en je doet specifiek oefeningen om je doelen voor de toekomst helder te krijgen.
  • Je leert om je blokkades op te heffen

 

NLP Practitioner erkend door The Society of Neuro Linguistic Programming. The Society of NLP is opgericht door een van de grondleggers van NLP en daarmee de meest betrouwbare internationale NLP instantie.

Ik voel dat er van alles in beweging is gezet.